Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

The Excitement

Μια εξαιρετική Ιδέα για να δεις με ησυχία τον Ποδοσφαιρικό σου Αγώνα στη Τηλεόραση! Άνετος, στην πολυθρόνα σου, χωρίς παρεμβολές! Δυσκολία μόνο στην εύρεση χειροπεδών! Η κακόμοιρη γυναίκα άδικα χάρηκε, περιμένοντας μια διαφορετική σεξουαλική εμπειρία. Έστω και σαδομαζοχιστική!

"Άδοξοι Μπάσταρδοι" - Ταινία Πολιτικού Θρίλερ

Ένα εξαιρετικό εξώφυλλο από την έφημερίδα "Π ο ν τ ί κ ι", που σατυρίζει την τρέχουσα πολιτική κατάσταση. Μία σατυρική "κινηματογραφική αφίσσα" που τα λέει όλα !

(*) Αναδημοσίευση από παλαιότερη ανάρτηση (2009)

Animations από το BBC

Τέσσερα εξαιρετικά χιουμοριστικά βιντεάκια από το Εγγλέζικο Κανάλι BBC. Αποδεικνύει ότι ακόμα και με απλές γραμμές, πολλή φαντασία και καλή σκιτσογραφική δουλειά μπορείς να καταφέρεις πολλά. Χωρίς ιδιαίτερα εφφέ, πανάκριβες παραγωγές και πολυπληθές προσωπικό. Πραγματικά μια πολλή καλή δουλειά !!!







Ένα εξαιρετικό Animation για την Ελληνική Κρίση

Κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μία τριλογία (τρία μικρού μήκους βιντεάκια) με κινούμενα σχέδια, που διακωμωδεί την πρόσφατη Ελληνική Κρίση. Φτίαχθηκε από μία Ελληνική ομάδα καλλιτεχνών που έχουν ιδρύσει μία καλά οργανωμένη εταιρεία προβολής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με το όνομα "Nomint" .
Μία πραγαματικά καλή δουλειά, με πικρό χιούμορ και δημιουργική έμπνευση....

Οι Αφίσσες της Τριλογίας
The Greek Crisis Explained, Trilogy


The Greek Crisis Explained, Episode 1



The Greek Crisis Explained, Episode 2



The Greek Crisis Explained, Episode 3

(*) Αναδημοσίευση από παλαιότερη ανάρτηση (2009)

"Περιμένοντας την Επόμενη Δόση" - Νέα ταινία Hardcore Sex

Νέα ταινία σκληρού πορνό κυκλοφόρησε. Ο τίτλος της είναι: "Περιμένοντας την Επόμενη Δόση". Πρόκειται για Πολιτικό θρίλλερ με έντονα σεξουαλικό περιεχόμενο, κοινωνικές αναφορές, ψυχολογικές προεκτάσεις και φοβερά ρεαλιστικές σκηνές.
Για πρώτη φορά στα Παγκόσμια Κινηματογραφικά Χρονικά λαμβάνουν μέρος πάνω από 7.000.000 κομπάρσοι!!! Οι σκηνές σκληρού σεξ είναι καταιγιστικές με ιδιαίτερη έμφαση στο πρωκτικό σεξ και τον βίαιο σοδομισμό!!! Δεν εξαιρείται κανείς. Ο βίαιος σοδομισμός εφαρμόζεται μετ' επιτάσεως ακόμα και στους ηλικιωμένους και οι σκηνές σαδιστικής γεροντοφιλίας είναι εξοντωτικές.
Σε πανελλήνια αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε την Κινηματογραφική αφίσα που θα κυκλοφορήσει για την διαφημιστική προώθηση(;) της ταινίας...

(*) Αναδημοσίευση από παλαιότερη ανάρτηση (2009)

Coyote & Road-Runner

Coyote & Road-Runner



Κινούμενα σχέδια με πρωταγωνιστές ένα τσακάλι της ερήμου (Κογιότ - Coyote) και την φυσική του τροφή το Αμερικάνικο πτηνό Ταχύπους (Road Runner). Στηρίζεται στην ίδια πρωταρχική ιδέα, απολύτως εμπορικά επιτυχημένη. Το θύμα γίνεται δυνάστης και ο θύτης θύμα. (Tom & Jerry, Silvester & Tweety)


ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
Από την Λίστα Των Ιστολογίων Μου

Σκοτεινά Πάθη

Δεν πολεμούμε τα σκοτεινά μας πάθη με νηφάλια, αναιμικιά, ουδέτερη, πάνω από τα πάθη αρετή. Παρά με άλλα σφοδρότερα πάθη. Αφήνουμε τη θύρα μας ανοιχτή στην αμαρτία.
Δε βουλώνουμε τ' αφτιά μας να μην ακούσουμε τις Σειρήνες. Δε δενόμαστε από φόβο στο κατάρτι μιας μεγάλης Ιδέας, μήτε παρατούμε το καράβι και χανόμαστε γρικώντας, φιλώντας τίς Σειρήνες.
Παρά εξακολουθούμε την πορεία μας, αρπάζουμε και ρίχνουμε τις Σειρήνες στο καράβι μας και ταξιδεύουν κι αυτές μαζί μας.

"Ασκητική" - Νίκος Καζαντζάκης

Back to TOP  

Back to TOP